Over mij

Mijn foto
Juni 2008 afgestudeerd aan AKV/StJoost, deeltijd Fotografie.

vrijdag 5 december 2014

West Yellowstone en Pony Express Motel

Maandag 28 juli

Tegen 9 uur vertrokken we bij het motel. Ik was vroeg genoeg wakker en W. ook, maar om de een of andere reden had hij de klok niet goed gezet, nadat de stekker eruit was geweest. Niet erg, we zouden toch kalm aan doen vandaag. 

Eerst was het nog erg druk verkeer, maar vanaf Idaho en later Montana was het heel erg rustig, heerlijk zo! Wel veel werk aan de weg, maar daar hadden we niet echt veel last van.
    In Butte konden we eindelijk een goedkope koelbox scoren bij de plaatselijke Wal-Mart, daarna namen we voor één keer een lunch bij McDonald’s, vanwege de glutenvrije salade en frietjes, met Milkshake en Smoothie. 
Bijna in Yellowstone!

Om een uur of vier arriveerden we in West Yellowstone en checkten we in bij de Brandin Iron Inn, voor het Pony Express Motel. Dit was een Budget room, dus geen airco en geen koelkastje. Het bleek wel een Ensuite, met twee Queens in de gescheiden ruimtes! Van binnen overal hout, een beetje zoals een blokhut, maar wel wat afgetrapt. Och, dat was niet zo’n probleem voor ons.




 
    We besloten eerst wat te rusten voor we boodschappen gingen halen in de lokale super op een paar minuten loopafstand. Een paar yoghurtjes, een flesje shampoo en Off muggenspul. Bij de Chinees aan de overkant besloten we maar een plekje te reserveren, voor 19.00 uur, dat later helemaal geen slecht idee bleek te zijn geweest.
    We liepen even terug naar onze kamer, omdat we ons allebei niet zo heel lekker voelden. Dat was gelukkig snel over, dus op naar het restaurant, dat helemaal vol zat met luid kwetterende Chinezen, op een drietal bleekscheten na, rangers zo te zien. We moesten even wachten en ik kreeg het al Spaans benauwd in het gedrang, maar na een minuut of vijf kregen we een tafeltje, volop water en even later de bestelde thee en Diet Coke. W. nam allebei een kipgerecht en het was erg lekker, maar wel een beetje veel van hetzelfde, zoals wel vaker met dit soort schotels.  

Daarna lieten we ons nog even de kermis in de straten aanleunen, maar hielden dit al snel  voor gezien, nadat we bij de Peddler’s Bookshop het van het AA forum bekende boek over Yellowstone van Janet Chapple: Yellowstone Treasures gevonden hadden!

Nadat ik W. bij motel had achtergelaten liep ik nog even naar het Imax Theatre, om te kijken naar de openingstijden. Op de terugweg schoot ik onderstaand plaatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten